Beoordelingen van Thai Champa Roelofarendsveen

Recente recensies

5.0
Jeroen
18 november 2023

Heerlijk gegeten weer!

Nelly van der Zwet
18 november 2023

extra pittig genomen , heerlijk!

Wil van Beek
12 november 2023

Heerlijk gegeten !

Michelle
3 november 2023

Dit is zo heerlijk! Echt geweldig eten. Extra pittig is ook echt lekker pittig. Zo ontzettend lekker eten.

Karen
29 oktober 2023

Heerlijk!

Janny
16 oktober 2023

Het was weer heerlijk 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.
1 oktober 2023

Heerlijk verse en goed gekruide maaltijden, helemaal super. Jammer toen het op was 😉

Bakker
1 oktober 2023

In de phad pak tahoe namman hoy zat veel te veel knoflook. In de beschrijving staat wel dat er knoflook in zit, maar dit was wel heel erg veel. De kung phad nammanhoy was erg lekker!

Reactie van Thai Champa

Dank voor uw respons. Het is wrs een vergissing. U kunt ook bij het bestellen vermelden "weinig knoflook".

Monique Vesseur
18 september 2023
Erna
17 september 2023

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel Opdam
3 september 2023
Jan Broekstra
26 augustus 2023

Wat een overheerlijke gerechten waren het en op tijd bezorgd bij ons thuis. We hebben ontzettend genoten. Echt een aanrader. We zijn super tevreden.

Teja Van der Zwet
22 augustus 2023

En weer hebben we super lekker gegeten: dank je wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
20 augustus 2023

Erg lekker en authentiek eten, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo van der Meer
19 juli 2023

Heerlijke pure maaltijd met veel groenten

Sonja
17 juli 2023

Heerlijk eten, authentieke Thaise smaken. Bezorging prima op tijd en eten op temperatuur. Voor herhaling vatbaar!

Toos van Dijk
16 juli 2023

Voor de eerste keer eten besteld bij Thai Champa. Wat was dat goed, Thai Champa staat nu al bij ons op nummer één op de lijst van "thuisbezorgde maaltijden". We zien nu al uit naar een volgende keer.

Tineke Bettonviel
16 juli 2023

We hebben heerlijk gegeten

Paul
15 juli 2023

Iedereen heeft zijn vingers weer afgelikt. Alles vers. Nu moeten we weer enkele weken wachten. Enjoy your vacation

René Bakker
10 juli 2023

Voor het eerst bij Thai Champa een bestelling geplaatst. Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carella
30 juni 2023

De smaak is heerlijk. Het viel wel op dat er minder vlees in de gerechten zat.

Marry
18 juni 2023

Het was weer voortreffelijk! Bedankt voor het heerlijke eten.

Nelleke Bakker
18 juni 2023

Het was heerlijk! Geleerd hoe en wat te bestellen. We hadden teveel gebakken rijst. Maar dat weten we nu voor de volgende keer. 😉

Divk
17 juni 2023

Heerlijk

Janny
3 juni 2023

Hé Gerard en Prem Het was weer genieten 👍🏻

Altus
2 juni 2023

Heerlijk eten, vers bereid en je proeft de kwaliteit!

Marjoke
29 mei 2023

Met de hele familie heerlijk gegeten. Alle gerechten waren bijzonder smaakvol.

Wendy
13 mei 2023

Het was heerlijk en perfect op temperatuur!

Michelle
8 mei 2023

Heerlijk eten, en precies bezorgd binnen het tijdslot!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke Bettonviel
6 mei 2023

Zeker complimenten, we hebben heerlijk gegeten 🎉👍

Wouter
29 april 2023
Jasper
15 april 2023

Fijn eten, smaakvol met veel verse groenten

Anja Spruit
11 april 2023

Zowel vegan, vegetarisch als niet-vegan besteld. De smaak van Thailand was weer heerlijk. En netjes bezorgd natuurlijk. Wij waren er weer blij mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
31 maart 2023

Mijn vrouw heeft nog niet zo lekker gegeten als deze keer! Dank jullie Prem en Gerard

Kevin
20 februari 2023

Erg lekker gegeten, complimenten van de koks van paal 7.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teja
17 februari 2023

Het was weer zo lekker! We hebben heerlijk gegeten!! Geniet van jullie vakantie!

Ronald Delfgaauw
6 februari 2023
Janny
3 februari 2023

Het was super lekker . Vega gerechten ook heerlijk Tot de volgende keer.

Patricia schouten
20 januari 2023

Was weer heerlijk

Janny
13 januari 2023

Ja Gerard en Prem jullie ook de beste wensen voor 2023 Het was weer erg lekker 👍🏻

C van der Stam
6 januari 2023

Heerlijk gegeten, met zorg en liefde klaargemaakt 🙏

Ellis Wolken
25 december 2022

Overheerlijke gerechten van Prem! We hebben weer ontzettend genoten:) Echt een aanrader! Ook worden de gerechten bezorgd bij je thuis. Kortom: helemaal tevreden.

Matthijs Udo
24 december 2022

Weer heerlijk gegeten.

Anoniem
23 december 2022

Heerlijk gegeten, altijd weer een feestje

Valentino
18 december 2022

Het was zalig, de gebakken rijst was heerlijk!👍🏻

Esther
12 december 2022

De pad thai was weer heerlijk en bedankt voor de extra groenten erin 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
10 december 2022

Om je vingers weer bij af te likken. Vers, smaakvol en met een bite

Marleen
4 december 2022

Heerlijk eten!!

Sanders
21 november 2022

Wat heerlijk verder gewoon optijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pien
14 november 2022

We hebben gister voor het eerst allerlei gerechten van Champa besteld en hebben met zn vieren thuis echt zitten smullen. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. Van der Zwet
13 november 2022

Zoals altijd was het weer heerlijk!!! Bezorgd door n jarige Luc!🎉 Gefeliciteerd!

Erna Akerboom
7 november 2022

Het was weer heerlijk. We hebben heerlijk zitten smullen. Op naar de volgende keer. Vriendelijke groet.

Saskia
5 november 2022

Hij was weer prima, heerlijk gegeten & keurig op tijd, lekker zo door gaan!

Devi
24 oktober 2022
Plasmeijer
22 oktober 2022

In een woord geweldig bezorging verpakking temperatuur smaak Beoordeling 10 zou wel graag wat meer zoete gerechten zien .

U.
21 oktober 2022
Danielle
14 oktober 2022

Makkelijk online bestellen, keurig op tijd bezorgd. Alles vers en mega lekker! Een aanrader!!!

Esther
10 oktober 2022

Pad Thai besteld en was echt heerlijk! Vroeg om wat extra groenten erin en dat werd gedaan en was ook lekker dank!

Els
3 oktober 2022

Zalig eten en aardige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fiona
2 oktober 2022

Het is altijd vers en smaakvol. Echt een aanrader! En vriendelijke bezorging trouwens.

thea huigsloot
1 oktober 2022

Het was heerlijk , met veel groenten en snel gebracht

Laura
17 september 2022

Fijne en supersmakelijke gerechten en een vlotte bezorging 👍🏻

Anja Spruit
14 september 2022

Op tijd en vriendelijk bezorgd. En (we hadden niet anders verwacht) heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
9 september 2022
Ralph
27 augustus 2022

Het eten was weer heerlijk, de bezorging prima op tijd. Ons adres idd lastig te vinden. De bezorger verontschuldigde zich netjes voor maar een paar minuutjes te laat. Geen probleem!!

Paul
20 augustus 2022

Het is elke keer weer een feest het weekend te beginnen met Prems meesterlijk bereidde gerechten. Puur en vers. Na Noma niet lekkerder gegeten dan hier

Werner
19 augustus 2022

Super goed eten zo als altijd

Christiaan
18 augustus 2022

Als nieuwe klant zeer tevreden over het gekozen menu. Als trouwe bezoekers van Thailand geeft deze maaltijd heimwee naar dit mooie land. Compliment voor de kok.

Sandra Klein
16 augustus 2022

Fijn hoe er mee wordt gedacht om voor een grotere groep de bestelgrootte te doen. De vriendelijke en persoonlijke benadering van de mensen van Thai Champa maken dat het eten nog lekkerder smaakt.

Hogeboom
13 augustus 2022

Heerlijk gegeten. Smaakvolle gerechten met verse ingrediënten en super snel bezorgd

Monique
1 juli 2022

Lekker eten en supersnel bezorgd!

Ugur
30 juni 2022
RG
18 juni 2022

Weet niet meer hoeveelste keer we hbij Thai Champa hebben besteld. Ook deze keer was het eten weer super lekker: een zeer goed gevulde Tom Ka Kai soep en zeer lekker. Een gerecht met een was ook super lekker!

Yvonne Van Deun
9 juni 2022

Heerlijk gegeten

Ed van Berkel
27 mei 2022

Zoals altijd kwaliteit !

Ugur
21 mei 2022

Dank dat nog even snel de bezorgtijd kon worden aangepast.

Roland
9 mei 2022

Kwaliteit mag wat kosten, erg goed gegeten en je proeft dat het allemaal vers is. Heel belangrijk is dat het eten echt warm wordt aangeleverd. Daarom smaakt het nog beter. Echt een aanrader om bij Thai Champa je eten te bestellen.

Jeff
6 mei 2022

Vers ingredienten en smaakvol bereid authentiek thais, precies op tijd bezorgd.

J. Boeckhorst
4 mei 2022

Onze maaltijd werd keurig op tijd bezorgd en we hebben echt lekker gegeten. Ik had twee gerechten en een bijgerecht besteld; dit was ruim voldoende voor drie personen.

Anja
3 mei 2022

Het was onze 1e bestelling bij jullie, en het zal vast niet de laatste zijn. Het heeft ons prima gesmaakt, een echte smaakontdekking, en zo fijn dat er ook lekkere vegan gerechten zijn. Heel tevreden ook over de communicatie en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jose Hoogeveen
1 mei 2022

Ik miste de originele bezorger die eerst altijd kwam

Jack Zaal
28 april 2022

De juiste proporties en uiterst smaakvol met verse ingrediënten.

T. Van der Zwet
17 april 2022

We hebben weer genoten van de Thaise maaltijd! Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
16 april 2022
Ugur
9 april 2022
Werner
3 april 2022

Erg lekker dit gaan we vaker bestellen

Jelle
1 april 2022

Super lekker eten! Echt een aanrader! Bezorgen ook altijd netjes op tijd.

Marjoke
25 maart 2022

We hebben heerlijk gegeten. Met smaak genoten van eend en garnalen. Van beide gerechten de pittige versie besteld. Was zeer smaakvol en gaan we zeker herhalen.

Wouter Tavenier
24 maart 2022

Was wederom weer heerlijk

Angelique
19 maart 2022

Op aanraden van familie besteld, het was heerlijk! Precies op tijd bezorgd ook. Voor herhaling vatbaar!

Diane Schrama
18 maart 2022

Heerlijk eten. Aanwinst in het dorp!

Janny
27 februari 2022

Het was weer heerlijk.

U. Celik
24 februari 2022
Monique
21 februari 2022

Heerlijk gegeten!

Astrid Janssen
20 februari 2022

Supersnelle bezorging en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lineke Hoddenbach
14 februari 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cv
5 februari 2022

Voor herhaling vatbaar, was heerlijk!

RG
31 januari 2022

Wederom heerlijk gegeten! En stipte vriendelijke bezorging. Gerechten zijn vol van smaak, en pittig zoals gewenst. Goede variëteit aan gerechten. Wij proberen telkens een ander gerecht uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzan
31 januari 2022

Heerlijke, gezonde maaltijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
30 januari 2022

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corrie Uljee
29 januari 2022

Ik ben gek op kip zoetzuur. Kunt u dit niet aan het menu toevoegen? Verder alles prima. Heerlijk gegeten.

R. Bakker
23 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Janny
23 januari 2022

We hebben weer gesmuld ,Top.

Wendy
22 januari 2022

Altijd fantastisch! Echte aanrader!

Monique Vesseur
21 januari 2022

Het was weer heerlijk

Hanny Vermij
21 januari 2022
Melinda
17 januari 2022
Marry
15 januari 2022

Wederom heerlijk gegeten. Bezorging keurig op tijd. Alles was weer top!!

Paul
14 januari 2022

Wederom heerlijk gegeten. Beter vind je niet in de regio.

Rita
13 januari 2022

Was heerlijk! Voor herhaling vatbaar

Frederique
13 januari 2022

Het eten is erg lekker. Vriendelijke bezorging

Schouten
13 januari 2022

Heerlijk weer!

Mieke
9 januari 2022
Bob
7 januari 2022

Heerlijk. Erg lekker

Elsie
6 januari 2022

Super lekker gegeten aanrader

Mariska Straver
1 januari 2021

Het bestelde kipgerecht was vervangen door een ander gerecht, maar was ook heerlijk!

Carola Velthuijsen
31 december 2021

Heerlijk & voor herhaling vatbaar

Laura
20 december 2021

Wat een heerlijk eten!!!!

Co
20 december 2021

Was ruim voldoenden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna
20 december 2021

We hebben weer heerlijk zitten smikkelen (lekker gedineerd) Wij houden het er in. Fijne dagen en een gezond nieuwjaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els
11 december 2021

Heerlijk Thais eten met een snelle bezorging .Aanrader .

Monique Vesseur
4 december 2021

Het was weer super

Janny
29 november 2021

We hebben weer heerlijk gegeten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita van der Meer
20 november 2021

Grote complimenten, we hebben heerlijk gegeten. We waanden ons in Thailand.

Jose Hoogeveen
15 november 2021
Ed
14 november 2021
Matthijs Udo
13 november 2021

Telkens een ander gerecht en steeds weer verrassend lekker. Een aanrader

Remco
8 november 2021

Als altijd even vers en verrukkelijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
6 november 2021
U. C.
6 november 2021

Consistente kwaliteit, altijd goed op smaak en netjes volgens gemelde tijdstip bezorgd.

Ronald Delfgaauw
1 november 2021
caro
31 oktober 2021

nooit teleurgesteld, verse eten, smaak lekker en leveren altijd op tijd. geen fout.

S vd Meer
31 oktober 2021

Heerlijk gegeten weer :-)

Miranda
29 oktober 2021

Precies op tijd geleverd en het eten was erg lekker!

Saskia
25 oktober 2021

Het was weer smullen, super! Lekker zo doorgaan. Bezorging was wel wat laat (30 minuten later) vandaar daarvoor 4 sterren. Wel netjes en warm geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny
25 oktober 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fk
24 oktober 2021

Erg lekkerrrrrr 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton Akerboom
24 oktober 2021

Wat een heerlijke bom aan smaken op je eigen eettafel!!

Bouten
18 oktober 2021

Altijd weer genieten! Van het gezellige praatje bij de bezorging tot de overheerlijke maaltijd. Absolute favoriet!

Susanne
10 oktober 2021

Heerlijk smaakvol eten. Bezorging volgens opgegeven tijdspad

Peter
9 oktober 2021

Was heerlijk.

Lieke
8 oktober 2021
Erna en Peter
4 oktober 2021

Het was weer verrukkelijk. Top en vriendelijke groet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rein
3 oktober 2021

Weer andere super lekkere en verfijnde gerechten geproefd. Makkelijke website. Bezorging was op tijs en werd geleverd door een vriendelijke bezorger.

Wouter
30 september 2021

Echt authentiek! Ik waan me echt in Thailand als ik bij Tai Champa bestel!

Bakker
30 september 2021
Karin bockweg
27 september 2021

Snel en zeer behulpzaam. Mijn complimenten hoe Gerard omging met wT ik zelf veroorzaakt had probleem. Zonder problemen en direct oplossen. Ik kon lekker genieten van ons diner

Bas
26 september 2021
Janny
26 september 2021

Na weken geen Thai Champa (vakantie) hebben we er van van genoten, Super .

Bouwmeester
25 september 2021

Was weer super lekker . Vindt alleen de rijst niet lekker maar dat is een persoonlijk dingetje volgende keer weer noedels erbij .ga zo door heerlijk.....

Rob
20 september 2021

Thais eten in Roelofarendsveen, wie houdt dat voor mogelijk? Een keertje proberen dan maar. Nou, geen moment spijt van! Snel en makkelijk geregeld via de mooie website, netjes afgeleverd door een correcte bezorger. Heerlijke maaltijden met krakend verse ingrediënten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joris Derks
19 september 2021

Nooit geweten dat je Thais kunt bestellen in de Veen. Het eten was heel erg lekker en smaakvol. Ik waande mij weer even in Thailand en kreeg gelijk weer zin om te boeken. Om te starten had ik eerst viskoekjes en die waren super. Daarna een heerlijke salade met beef en die was fantastisch. De groene curry met kip was het hoofdgerecht en dat was ook heerlijk. Er zat voldoende kip en groenten in. Ik had extra pittig besteld en dat was prima. Mag van mij zelfs nog wel iets pittiger. Tot de volgende keer en bedankt voor het heerlijke eten en de goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
9 september 2021

Voor herhaling vatbaar😊. Het eten heeft ons allen heerlijk gesmaakt. En de bezorging …. Top geregeld.

Paul
4 september 2021

Wederom champions league Thais gegeten

Manon
4 september 2021

Wat een aanwinst, een echt goede Thai!! Elke week weer genieten 🥰

Loes
4 september 2021

Het was onze eerste keer dat we thais bestelde, dus het was even aftasten wat we moesten bestellen maar we hebben erg lekker gegeten, dus het was zeker een succes. Wel wilde we niet te pittig, dus alles 'mild' besteld, maar ondanks dat, toch 1 gerecht die (voor mij) té pittig was. Voor de volgende keer voor ons een les om goed op te letten wat we bestellen, want sommige gerechten kunnen blijkbaar niet mild geserveerd worden. Desondanks voor herhaling vatbaar!

Melinda
3 september 2021

Alle gasten hebben heerlijk gegeten en waren onder de indruk van de uitstekende kwaliteit en de fantastische smaak. Dank wederom voor de heerlijke maaltijd!!!

Rachelle
3 september 2021

Het eten was heerlijk en snel bezorgd!

Janny
25 juli 2021

Het was weer super lekker🙏🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annoeska
25 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Wendy
25 juli 2021
Joeri Borst
24 juli 2021
B van Veen
24 juli 2021
Yvonne Van Deun
22 juli 2021

Wederom heerlijk gegeten

Lygia
16 juli 2021

Heerlijk eten, een explosie van smaken. Uitstekende kwaliteit1🤩

Wendy
12 juli 2021
Robin
10 juli 2021

Eten smaakte heerlijk. Was fijn dat we nog zo vlak voor sluiting konden bestellen. Je krijgt meer dan genoeg! We hadden een kip gerecht, die was heerlijk. Het gerecht met eens was erg flauw en viel wat tegen. Toetje enorm van genoten.

Janny
10 juli 2021

Het was weer super . En jullie fijne vakantie Prem en Gerard

Jeanette Overduin
10 juli 2021

Het was weer heeeeeerlijk :-).

Schouten
8 juli 2021

Was weer heerlijk!

Judith
5 juli 2021
Celeste
4 juli 2021

Weer geweldig!!

Xander Uiterwaal
4 juli 2021

Wat een heerlijkheid en blij dat we een mooi en goed adres voor Thais eten in de buurt gevonden hebben.🙏🏼

Mark
3 juli 2021

Top

Tim
2 juli 2021
Martien
2 juli 2021

Heerlijk

Nicky Schutter
28 juni 2021
Lekshmi
28 juni 2021

The best in town

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

caroline godeau
26 juni 2021

Heel leuk maaltijd en smaak, de sauce/ pittig en vlees zijn mooie koken! ook verse eten. wij echt genieten van.

Anno Veenstra
24 juni 2021

Het eten was heerlijk, iedereen heeft er van genoten.

Gerard Vermij
24 juni 2021

s morgens besteld en keurig op tijd geleverd. Heel variërend en smaakvol eten. Er wordt meer dan genoeg geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar en we gaan dit ook aanprijzen bij kennissen en vrienden.

Pieter Peet
20 juni 2021

Lekker gegeten , heerlijke smakelijke gerechten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
12 juni 2021

Heerlijk gegeten en prima op tijd en met een vriendelijke glimlach afgeleverd!

Karin
11 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Shirley
11 juni 2021

Super! Heerlijk gegeten.

Anne-Marie
6 juni 2021

Heerlijk gegeten! Vers en goede smaken! Voor herhaling vatbaar! Bezorging op tijd. Leuk contact met de eigenaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia Van der Zwet
6 juni 2021

Het was weer heerlijk! De viskoekjes en de loempia's zijn een aanrader maar ook de curry's zijn prima. Lekker zo door gaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny
6 juni 2021

Dank weer voor het heerlijke eten 👍🏻

Judy
6 juni 2021

Heerlijk gegeten met ons gezin. Kip, vis, rund, garnalen 2x vega. Dikke pluim

Lisette
5 juni 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijke en tijdige bezorging.

Johan
5 juni 2021

Wij hebben geen opmerkingen , alleen complimenten het was weer heerlijk .

Wendy
5 juni 2021

Super aanwinst voor Roelofarendsveen, alles vers bereid en zeer vriendelijke bezorging!

Rico
3 juni 2021
Irma
30 mei 2021

Het was wederom erg lekker.

AANHANE
29 mei 2021

Zeer goed voor herhaling vatbaar👍👍

Yvonne Van Deun
29 mei 2021

Heerlijk gegeten

Susanne van der Meer
27 mei 2021

Het eten is heerlijk. En de bezorging is goed.

Martien Witsenburg
24 mei 2021

Smullen en keurige bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte
23 mei 2021

Het was heerlijk!

Bart
22 mei 2021

Heerlijk gegeten, alles was lekker en zelden zulke malse biefstukreepjes gegeten! Absoluut een aanrader!

Ed
22 mei 2021

Top eten , ruime portie’s veel groente gezellige bezorging Complimenten aan de kok

Tess
22 mei 2021

We hebben nu een aantal keer bij Thai Champa besteld en ze leveren iedere keer een goede service en heel lekkere gerechten.

Jeanette Overduin
20 mei 2021

Het was weer heerlijk. Ga zo door :-).

Ralph
17 mei 2021

Het eten was heerlijk, waanden ons weer even in Thailand. Onze eerste, maar zeker niet de laatste keer. Alloy mak mak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
15 mei 2021

Jammer dat ik alleen pandan rijst heb gehad en ook gebakken rijst had besteld

Reactie van Thai Champa

Excuus. We gaan het goedmaken.

Kim
14 mei 2021

Vriendelijke en goede service, en het eten is echt fantastisch!

Rob
14 mei 2021
Dennis
13 mei 2021

Het was weer super.....

Coos van der Graaf
10 mei 2021

Heerlijk gegeten en bezorging op de afgesproken tijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
10 mei 2021

Heerlijke smaakvolle gerechten TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fried Elstgeest
10 mei 2021

Kwaliteit en hoeveelheid prima, alleen volgende keer mild bestellen, want deze was voor ons toch te scherp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Champa

Het is inderdaad verstandig de 1e keer mild te kiezen of bij één gerecht pittig te proberen. De optie extra pittig is voor de meeste Hollanders niet te doen. Onze verse pepertjes zijn krachtig !

Frederique
10 mei 2021

Heerlijk eten. Leuk berichtje bij de levering. Vriendelijke bezorging. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Straathof
9 mei 2021

Was aan de late kant, maar het eten maakte dat weer goed, heerlijk!

Janny
9 mei 2021

Nog van harte gefeliciteerd Prehm en weer heerlijk gekookt voor ons

Martien
9 mei 2021
Vera caspers
3 mei 2021
Jeanette Overduin
3 mei 2021

Wat was het heerlijk en goede service. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peggy Monteiro
1 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Patricia cools
30 april 2021

Het was erg lekker en zeker voor herhalingvatbaar

Vera
29 april 2021

Exact op tijd, super lekkef gegeten. Aanrader !

Bakker
28 april 2021

Heerlijk gegeten. Het bestellen en bezorgen ging zeer vlot.

Elly Heemskerk
27 april 2021

Goed geregeld en erg lekker.

Rens
27 april 2021

Lekker eten goede en snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny
27 april 2021

wij hebben weer genoten van jullie kookkunst. en weer prima op tijd bezorgd . Tot de volgende maaltijd

Anoniem
19 april 2021

Was heerlijk , helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Heeren
18 april 2021
Saskia
18 april 2021

Heerlijke curry met veel verse groenten. We hebben gesmuld!

R.
17 april 2021

Tweede keer besteld en wederom errug lekker gegeten!!! Wij bestelden nu andere gerechten en mild pittig, heerlijk!! Bezorging wederom super op tijd en vriendelijk. Tot de volgende keer!

M.
17 april 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Ellis
12 april 2021

Een Vega, vis en biefstuk gerecht besteld. Bij de vis en biefstuk had ik de iets pittigere variant gekozen. De vis bleek voor ons te pittig! Maar desondanks waren alle drie de gerechten heerlijk! Zeer smaakvol! We gaan zeker nog eens bestellen! Maar dan dus de milde variant :)

Yvon
11 april 2021

Het eten kwam ietsje later dan verwacht, maar het was het wachten waard...heerlijk! Wel erg grote porties. We kunnen er makkelijk nog een dag van eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joze Koot
11 april 2021

Heerlijk gegeten. Onze kinderen vinden het eten super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
10 april 2021

Wederom fantastisch gegeten. De brigade van Prem weet het zoals altijd weer waar te maken. Buitencategorie Thais eten

Yvonne Van Deun
9 april 2021

Heerlijk gegeten

Anoniem
5 april 2021

Mss handig als je een mail krijgt met de nieuwe bezorgtijd. Ik nam zelf contact op 22 minuten na de bezorgtijd. Eten was erg lekker, wel wat weinig voor de prijs van 17,95 per bak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Champa

Dank voor uw reactie, waardoor we e.e.a. kunnen verduidelijken. Onze specialiteit is het verzorgen van lekker en gezond eten, kleinschalig. Uw bestelling wordt gebracht in een tijdslot van 20 minuten. Alles wordt vers klaargemaakt, en dat kost soms -bij grote bestellingen- meer tijd. Wanneer de gerechten bereid zijn en de bezorger vertrekt, krijgt u een e-mail. Een hoofdgerecht is verpakt in een bakje van 650 ml (gebakken) rijst of mie plus een bakje van 750 ml . Een gemiddelde maaltijd weegt 450 gram. Daar gaat Thai Champa ruim overheen, bedoeld voor één persoon, maar we verwachten geen klachten dat het te weinig is voor twee. De prijs: vele verse producten komen uit Thailand of worden van elders ingevlogen. We kopen duurdere producten voor een betere smaak en vervangen geen verse groenten door winterpeen. Het (voor)bereiden is arbeidsintensief. We werken op minimumloonniveau, goedkoper gaat niet lukken.

Karen Rijnierse
4 april 2021

Vijf sterren! Voor beide.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack de bruijn
3 april 2021
Roy Weenink
1 april 2021
Paul
29 maart 2021

Thais eten van de buitencategorie. Daar rijd ik graag van Leiden voor naar Roelofarendsveen

Saskia
29 maart 2021

Was heerlijk, nog beter dan de vorige keer! De viskoekjes zijn echt een aanrader.

Irma
28 maart 2021

Heel erg lekker👍

DJ
28 maart 2021

wederom goed

Suzanne
27 maart 2021

Was heerlijk, supervers en goed van smaak!

Elly
27 maart 2021

We hebben weer genoten van jullie heerlijke maaltijd.

Janny
22 maart 2021

wij hebben weer heerlijk gegeten. stipt op tijd ,en lekker warm. Dank Gerard en Prem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbert
21 maart 2021

Het was weer fantastisch!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Hoogenboom
21 maart 2021

Het was weer heerlijk en precies op tijd bezorgd.

Katinka Wesdelius
20 maart 2021

het eten was super lekker, we hebben genoten. Bezorging ook prima op tijd. dit gaan we zeker vaker bestellen

Anne
19 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Kim
18 maart 2021

Smakelijke maaltijden en heet bij levering. Goed en heerlijk eten.

Lenny
14 maart 2021

Één woord: Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna
14 maart 2021

Hai, het was weer geweldig. We hebben heerlijk gegeten. Zo blijft de keuken hier gesloten. Vriendelijke groet. Peter,Frits en Erna👍🔝

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
13 maart 2021

Prima eerste kennismaking. Heel smakelijk!

Esther
12 maart 2021

Hele lekkere verse gerechten !

Karina
8 maart 2021

Zoals altijd weer heerlijk en weer andere mensen enthousiast gemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna
8 maart 2021

Het was weer top. We hebben heerlijk zitten smikkelen. Houden we erin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny
7 maart 2021

Het was weer super lekker👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
7 maart 2021

Heerlijke, bijzonder smaakvole gerechten,super bezorging.

Marcel
6 maart 2021

Heerlijk Thais gegeten. Ietsje milder dan je zou verwachten maar erg lekker en vers.

Lettie Langelaan
5 maart 2021

Heerlijk eten en goede service!!