Beoordelingen van Thai Champa Roelofarendsveen

Recente recensies

5.0
Rob
20 september 2021

Thais eten in Roelofarendsveen, wie houdt dat voor mogelijk? Een keertje proberen dan maar. Nou, geen moment spijt van! Snel en makkelijk geregeld via de mooie website, netjes afgeleverd door een correcte bezorger. Heerlijke maaltijden met krakend verse ingrediënten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joris Derks
19 september 2021

Nooit geweten dat je Thais kunt bestellen in de Veen. Het eten was heel erg lekker en smaakvol. Ik waande mij weer even in Thailand en kreeg gelijk weer zin om te boeken. Om te starten had ik eerst viskoekjes en die waren super. Daarna een heerlijke salade met beef en die was fantastisch. De groene curry met kip was het hoofdgerecht en dat was ook heerlijk. Er zat voldoende kip en groenten in. Ik had extra pittig besteld en dat was prima. Mag van mij zelfs nog wel iets pittiger. Tot de volgende keer en bedankt voor het heerlijke eten en de goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
9 september 2021

Voor herhaling vatbaar😊. Het eten heeft ons allen heerlijk gesmaakt. En de bezorging …. Top geregeld.

Paul
4 september 2021

Wederom champions league Thais gegeten

Manon
4 september 2021

Wat een aanwinst, een echt goede Thai!! Elke week weer genieten 🥰

Loes
4 september 2021

Het was onze eerste keer dat we thais bestelde, dus het was even aftasten wat we moesten bestellen maar we hebben erg lekker gegeten, dus het was zeker een succes. Wel wilde we niet te pittig, dus alles 'mild' besteld, maar ondanks dat, toch 1 gerecht die (voor mij) té pittig was. Voor de volgende keer voor ons een les om goed op te letten wat we bestellen, want sommige gerechten kunnen blijkbaar niet mild geserveerd worden. Desondanks voor herhaling vatbaar!

Melinda
3 september 2021

Alle gasten hebben heerlijk gegeten en waren onder de indruk van de uitstekende kwaliteit en de fantastische smaak. Dank wederom voor de heerlijke maaltijd!!!

Rachelle
3 september 2021

Het eten was heerlijk en snel bezorgd!

Janny
25 juli 2021

Het was weer super lekker🙏🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annoeska
25 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Wendy
25 juli 2021
Joeri Borst
24 juli 2021
B van Veen
24 juli 2021
Yvonne Van Deun
22 juli 2021

Wederom heerlijk gegeten

Lygia
16 juli 2021

Heerlijk eten, een explosie van smaken. Uitstekende kwaliteit1🤩

Wendy
12 juli 2021
Robin
10 juli 2021

Eten smaakte heerlijk. Was fijn dat we nog zo vlak voor sluiting konden bestellen. Je krijgt meer dan genoeg! We hadden een kip gerecht, die was heerlijk. Het gerecht met eens was erg flauw en viel wat tegen. Toetje enorm van genoten.

Janny
10 juli 2021

Het was weer super . En jullie fijne vakantie Prem en Gerard

Jeanette Overduin
10 juli 2021

Het was weer heeeeeerlijk :-).

Schouten
8 juli 2021

Was weer heerlijk!

Judith
5 juli 2021
Celeste
4 juli 2021

Weer geweldig!!

Xander Uiterwaal
4 juli 2021

Wat een heerlijkheid en blij dat we een mooi en goed adres voor Thais eten in de buurt gevonden hebben.🙏🏼

Mark
3 juli 2021

Top

Tim
2 juli 2021
Martien
2 juli 2021

Heerlijk

Nicky Schutter
28 juni 2021
Lekshmi
28 juni 2021

The best in town

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

caroline godeau
26 juni 2021

Heel leuk maaltijd en smaak, de sauce/ pittig en vlees zijn mooie koken! ook verse eten. wij echt genieten van.

Anno Veenstra
24 juni 2021

Het eten was heerlijk, iedereen heeft er van genoten.

Gerard Vermij
24 juni 2021

s morgens besteld en keurig op tijd geleverd. Heel variërend en smaakvol eten. Er wordt meer dan genoeg geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar en we gaan dit ook aanprijzen bij kennissen en vrienden.

Pieter Peet
20 juni 2021

Lekker gegeten , heerlijke smakelijke gerechten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
12 juni 2021

Heerlijk gegeten en prima op tijd en met een vriendelijke glimlach afgeleverd!

Karin
11 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Shirley
11 juni 2021

Super! Heerlijk gegeten.

Anne-Marie
6 juni 2021

Heerlijk gegeten! Vers en goede smaken! Voor herhaling vatbaar! Bezorging op tijd. Leuk contact met de eigenaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia Van der Zwet
6 juni 2021

Het was weer heerlijk! De viskoekjes en de loempia's zijn een aanrader maar ook de curry's zijn prima. Lekker zo door gaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny
6 juni 2021

Dank weer voor het heerlijke eten 👍🏻

Judy
6 juni 2021

Heerlijk gegeten met ons gezin. Kip, vis, rund, garnalen 2x vega. Dikke pluim

Lisette
5 juni 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijke en tijdige bezorging.

Johan
5 juni 2021

Wij hebben geen opmerkingen , alleen complimenten het was weer heerlijk .

Wendy
5 juni 2021

Super aanwinst voor Roelofarendsveen, alles vers bereid en zeer vriendelijke bezorging!

Rico
3 juni 2021
Irma
30 mei 2021

Het was wederom erg lekker.

AANHANE
29 mei 2021

Zeer goed voor herhaling vatbaar👍👍

Yvonne Van Deun
29 mei 2021

Heerlijk gegeten

Susanne van der Meer
27 mei 2021

Het eten is heerlijk. En de bezorging is goed.

Martien Witsenburg
24 mei 2021

Smullen en keurige bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte
23 mei 2021

Het was heerlijk!

Bart
22 mei 2021

Heerlijk gegeten, alles was lekker en zelden zulke malse biefstukreepjes gegeten! Absoluut een aanrader!

Ed
22 mei 2021

Top eten , ruime portie’s veel groente gezellige bezorging Complimenten aan de kok

Tess
22 mei 2021

We hebben nu een aantal keer bij Thai Champa besteld en ze leveren iedere keer een goede service en heel lekkere gerechten.

Jeanette Overduin
20 mei 2021

Het was weer heerlijk. Ga zo door :-).

Ralph
17 mei 2021

Het eten was heerlijk, waanden ons weer even in Thailand. Onze eerste, maar zeker niet de laatste keer. Alloy mak mak!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
15 mei 2021

Jammer dat ik alleen pandan rijst heb gehad en ook gebakken rijst had besteld

Reactie van Thai Champa

Excuus. We gaan het goedmaken.

Kim
14 mei 2021

Vriendelijke en goede service, en het eten is echt fantastisch!

Rob
14 mei 2021
Dennis
13 mei 2021

Het was weer super.....

Coos van der Graaf
10 mei 2021

Heerlijk gegeten en bezorging op de afgesproken tijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
10 mei 2021

Heerlijke smaakvolle gerechten TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fried Elstgeest
10 mei 2021

Kwaliteit en hoeveelheid prima, alleen volgende keer mild bestellen, want deze was voor ons toch te scherp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Champa

Het is inderdaad verstandig de 1e keer mild te kiezen of bij één gerecht pittig te proberen. De optie extra pittig is voor de meeste Hollanders niet te doen. Onze verse pepertjes zijn krachtig !

Frederique
10 mei 2021

Heerlijk eten. Leuk berichtje bij de levering. Vriendelijke bezorging. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Straathof
9 mei 2021

Was aan de late kant, maar het eten maakte dat weer goed, heerlijk!

Janny
9 mei 2021

Nog van harte gefeliciteerd Prehm en weer heerlijk gekookt voor ons

Martien
9 mei 2021
Vera caspers
3 mei 2021
Jeanette Overduin
3 mei 2021

Wat was het heerlijk en goede service. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peggy Monteiro
1 mei 2021

Heerlijk gegeten!

Patricia cools
30 april 2021

Het was erg lekker en zeker voor herhalingvatbaar

Vera
29 april 2021

Exact op tijd, super lekkef gegeten. Aanrader !

Bakker
28 april 2021

Heerlijk gegeten. Het bestellen en bezorgen ging zeer vlot.

Elly Heemskerk
27 april 2021

Goed geregeld en erg lekker.

Rens
27 april 2021

Lekker eten goede en snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny
27 april 2021

wij hebben weer genoten van jullie kookkunst. en weer prima op tijd bezorgd . Tot de volgende maaltijd

Anoniem
19 april 2021

Was heerlijk , helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A Heeren
18 april 2021
Saskia
18 april 2021

Heerlijke curry met veel verse groenten. We hebben gesmuld!

R.
17 april 2021

Tweede keer besteld en wederom errug lekker gegeten!!! Wij bestelden nu andere gerechten en mild pittig, heerlijk!! Bezorging wederom super op tijd en vriendelijk. Tot de volgende keer!

M.
17 april 2021

Wederom heerlijk gegeten!

Ellis
12 april 2021

Een Vega, vis en biefstuk gerecht besteld. Bij de vis en biefstuk had ik de iets pittigere variant gekozen. De vis bleek voor ons te pittig! Maar desondanks waren alle drie de gerechten heerlijk! Zeer smaakvol! We gaan zeker nog eens bestellen! Maar dan dus de milde variant :)

Yvon
11 april 2021

Het eten kwam ietsje later dan verwacht, maar het was het wachten waard...heerlijk! Wel erg grote porties. We kunnen er makkelijk nog een dag van eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joze Koot
11 april 2021

Heerlijk gegeten. Onze kinderen vinden het eten super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
10 april 2021

Wederom fantastisch gegeten. De brigade van Prem weet het zoals altijd weer waar te maken. Buitencategorie Thais eten

Yvonne Van Deun
9 april 2021

Heerlijk gegeten

Anoniem
5 april 2021

Mss handig als je een mail krijgt met de nieuwe bezorgtijd. Ik nam zelf contact op 22 minuten na de bezorgtijd. Eten was erg lekker, wel wat weinig voor de prijs van 17,95 per bak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Thai Champa

Dank voor uw reactie, waardoor we e.e.a. kunnen verduidelijken. Onze specialiteit is het verzorgen van lekker en gezond eten, kleinschalig. Uw bestelling wordt gebracht in een tijdslot van 20 minuten. Alles wordt vers klaargemaakt, en dat kost soms -bij grote bestellingen- meer tijd. Wanneer de gerechten bereid zijn en de bezorger vertrekt, krijgt u een e-mail. Een hoofdgerecht is verpakt in een bakje van 650 ml (gebakken) rijst of mie plus een bakje van 750 ml . Een gemiddelde maaltijd weegt 450 gram. Daar gaat Thai Champa ruim overheen, bedoeld voor één persoon, maar we verwachten geen klachten dat het te weinig is voor twee. De prijs: vele verse producten komen uit Thailand of worden van elders ingevlogen. We kopen duurdere producten voor een betere smaak en vervangen geen verse groenten door winterpeen. Het (voor)bereiden is arbeidsintensief. We werken op minimumloonniveau, goedkoper gaat niet lukken.

Karen Rijnierse
4 april 2021

Vijf sterren! Voor beide.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack de bruijn
3 april 2021
Roy Weenink
1 april 2021
Paul
29 maart 2021

Thais eten van de buitencategorie. Daar rijd ik graag van Leiden voor naar Roelofarendsveen

Saskia
29 maart 2021

Was heerlijk, nog beter dan de vorige keer! De viskoekjes zijn echt een aanrader.

Irma
28 maart 2021

Heel erg lekker👍

DJ
28 maart 2021

wederom goed

Suzanne
27 maart 2021

Was heerlijk, supervers en goed van smaak!

Elly
27 maart 2021

We hebben weer genoten van jullie heerlijke maaltijd.

Janny
22 maart 2021

wij hebben weer heerlijk gegeten. stipt op tijd ,en lekker warm. Dank Gerard en Prem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbert
21 maart 2021

Het was weer fantastisch!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Hoogenboom
21 maart 2021

Het was weer heerlijk en precies op tijd bezorgd.

Katinka Wesdelius
20 maart 2021

het eten was super lekker, we hebben genoten. Bezorging ook prima op tijd. dit gaan we zeker vaker bestellen

Anne
19 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Kim
18 maart 2021

Smakelijke maaltijden en heet bij levering. Goed en heerlijk eten.

Lenny
14 maart 2021

Één woord: Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna
14 maart 2021

Hai, het was weer geweldig. We hebben heerlijk gegeten. Zo blijft de keuken hier gesloten. Vriendelijke groet. Peter,Frits en Erna👍🔝

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
13 maart 2021

Prima eerste kennismaking. Heel smakelijk!

Esther
12 maart 2021

Hele lekkere verse gerechten !

Karina
8 maart 2021

Zoals altijd weer heerlijk en weer andere mensen enthousiast gemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erna
8 maart 2021

Het was weer top. We hebben heerlijk zitten smikkelen. Houden we erin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny
7 maart 2021

Het was weer super lekker👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.
7 maart 2021

Heerlijke, bijzonder smaakvole gerechten,super bezorging.

Marcel
6 maart 2021

Heerlijk Thais gegeten. Ietsje milder dan je zou verwachten maar erg lekker en vers.

Lettie Langelaan
5 maart 2021

Heerlijk eten en goede service!!

Wil
1 maart 2021

Bezorging was 20 minuten te laat maar niet erg en men had het aangekondigd bij de bevestiging van de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kristel
1 maart 2021

Eten was zeker voor herhaling vatbaar. Vers, lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

erna
1 maart 2021

Het diner was heerlijk en wij gaan vaker bij U bestellen. Vriendelijke groet Peter en Erna en Frits👍🔝

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton
28 februari 2021

Wat een fijne smaken festival weer en wat een aanwinst in Roelofarendsveen. Aanrader dus

J.Mulder
27 februari 2021

Eerste keer besteld bij jullie en het was heerlijk, voor herhaling vatbaar TOP

Cupido
26 februari 2021

Heerlijke smaakvolle gerechten, en deze worden keurig bezorgd. En lekker gebakken rijst erbij nemen, veel lekkerder dan de pandan rijst.

Britt
25 februari 2021

Weer heerlijk gegeten!

Marian Vijsma
25 februari 2021

Gewoon weer zo heerlijk gegeten! Dank!

H de Jong
22 februari 2021

Heerlijk. Weten nu dat we de volgende keer “ pittig” bestellen. Eerste keer voorzichtig gekozen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly
22 februari 2021
Simone
21 februari 2021

Heerlijke gerechten en een vriendelijke bezorger

Vd Zwet
21 februari 2021

Heerlijk!

Marianne
21 februari 2021
Saskia
20 februari 2021

Super lekker

Jan
20 februari 2021

Heerlijk gegeten. Alles lekker vers en dat proef je.

Claudia
20 februari 2021

Wat een heerlijk eten! Echt genoten :) Aanrader hoor!

Marry
18 februari 2021

Super lekker gegeten. Een ware smaaksensatie! Echt een feestje!

Nina
16 februari 2021

Heerlijk gegeten! Bezorging kwam keurig op tijd. Alles was super op smaak, wij hebben genoten :) Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Tijssen
16 februari 2021

Het was helemaal TOP!! en alles schoon op!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elma & de Rotjes
15 februari 2021

Het was "fantastisch"!!! Smikkelen & Smullen ;-)))

Myriam
14 februari 2021

Gisteren heerlijk gegeten. 3 zeer smaakvolle gerechten ontvangen! Een aanrader

Jan de Koning
13 februari 2021

Iedere keer weer top!

Marian Vijsma
13 februari 2021

Eten te lekker. We moesten er wel erg lang op wachten. Maar de smaak heeft dat wel goed gemaakt

Pieter
11 februari 2021

Bezorging was een half uur te laat maar het was het wachten meer dan waard! Heerlijk gegeten.

Bouwmeester
6 februari 2021

Voor de 2e keer eten besteld . En was wederom super. Wij zijn denk behoorlijk kieskeurig maar hier proef je gewoon dat er aandacht aan het eten is besteed.voortreffelijk en tot gauw.

Mieke
6 februari 2021

Het eten smaakte voortreffelijk en ondanks de lastige bereikbaarheid van ons huis is de bezorging prima verlopen. Voor herhaling vatbaar!

Thijs
5 februari 2021

Gruwelijk lekker!!

Van Goozen
4 februari 2021

Heel erg lekker! Tot snel 😉

Lars
1 februari 2021

Stipte bezorging, op een persoonlijke, warme manier! Het eten was echt heerlijk, we waanden ons weer even terug naar onze vakantie in Thailand, de authenticiteit spatte ervan af! Dit gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Demelza van der Veer
30 januari 2021

Het was weer fantastisch!!

Annelous van der Peet
29 januari 2021
Stephan
28 januari 2021

Heel lekker en met verse producten bereid. Thom ka kai was heerlijk al zou het fijn zijn de aromaten (limoenblad,sereh, gember) niet mee te serveren zodat je deze niet uit je mond hoeft te vissen. Was onze eerste keer maar zeker niet de laatste!

Guru
28 januari 2021
Kees Bisschop
26 januari 2021

Heerlijk menu, goed warm en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelous vd Peet
24 januari 2021
Ruud de Koning
24 januari 2021
Borst
23 januari 2021

Altijd top!!

Karina
21 januari 2021

Weer niks op aan te merken. Alles op zegt genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert Jan
18 januari 2021

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny
17 januari 2021

Het was weer super lekker

Henk Rodenburg
17 januari 2021

Het eten was werkelijk superlekker, op tijd afgeleverd met veel service👍

Joris
17 januari 2021
Lex
16 januari 2021

Heerlijk gegeten.

Saskia
16 januari 2021

Voorgerechten waren heerlijk maar de hoofdgerechten kunnen nog wat verbeteren, met name de gebakken rijst. (meer smaak, minder klef, iets verser?) Wel goed vlees en veel groenten, niet zo vet, dat is fijn. Ik vind het wel best prijzig voor de kwaliteit die geleverd wordt. Bezorging en verpakking waren super netjes en op tijd. Vooral doorgaan en de puntjes op de i zetten! Groetjes van een Thai-fan.😄

Monique Stroek
14 januari 2021

Wederom heerlijk gegeten! Bezorging ook weer goed op tijd!

Richard
10 januari 2021

Genoten van alles en in het bijzonder van de viskoekjes, wat n smaaksensatie!. Zou bijna het hoofdgerecht overtreffen

Zonneveld
9 januari 2021

Erg lekker gaan vast nog een keer bestellen

Ton
9 januari 2021

We hebben weer heerlijk gegeten! Dank je wel!

Janny
4 januari 2021

Het was weer super lekker Ga zo door🤩🤩🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
4 januari 2021

Ik val in herhalingen: Heerlijk en mensen eet de viskoekjes 😉 Die zijn echt fantastisch van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Matthijs
3 januari 2020

Voor het eerst besteld . Het begon met de bezorging, keurig op tijd en met de juiste aandacht. Het bestelde eten was warm en keurig verpakt. En dan de kwaliteit wij vonden het fan-tas-tisch. Lekkere verse grie

Timothy Wesselius
3 januari 2020
Yvonne van Klink
2 januari 2020

Heerlijk gegeten!!! Wij gaan zeker vaker bestellen.

Van der Werf
1 januari 2020

Heerlijk gegeten en lekker warm.

Anneke
28 december 2020

Weer heerlijk genoten! Super vers en smaakvol! Echt een topper!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla Bakker
28 december 2020

Het was weer super lekker, warm en precies op de tijd die ik had ingevuld. Bedankt weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P.koek
27 december 2020

Wij hebben heerlijk gegeten , fijne smaken Diverse gerechten, mede daardoor een smakelijk kerstfeest

Marit
21 december 2020

Heerlijk gegeten! Thais is onze favoriete keuken en wij werden niet teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melina Rietbroek
19 december 2020

Verrassend lekker ! Ronduit heerlijk gegeten , en zeker voor herhaling vatbaar!

Zoetemelk
19 december 2020

Was erg lekker. Goede service.

Walter Vesseur
18 december 2020

Was erg lekker de volgende dag de restjes opgegeten

Wil
18 december 2020

Zeer smaakvol, hoge kwaliteit, goed verzorgd.

Monique Vesseur
15 december 2020

Heerlijk heerlijk echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susanne
15 december 2020

Heerlijke gerechten met verse producten. Een gerecht met erg veel munt, maar dat is ook een kwestie van smaak :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny
14 december 2020

Gister weer heerlijk gegeten het was top de beoordeling is mede van onze kids die in Amsterdam vaak Thais eten en deze gerechten super lekker vonden. Dus tot de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald Delfgaauw
11 december 2020

Het was heerlijk!

Mel
10 december 2020

Nu alweer voor de vijfde keer besteld. En elke keer weer overheerlijk gegeten. Wij zijn vaste klant!

Wouter
10 december 2020
Rj
6 december 2020

Heerlijk en top service

Ellis
6 december 2020

Het eten was heerlijk en op tijd bezorgd! Perfect! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bakker
5 december 2020

In alle gerechten overheerst de koriander en alles was lauw

Reactie van Thai Champa

Beste Jack Bakker, Wat jammer dat U teleurgesteld bent. In de meeste gerechten zit geen koreander. U kunt beter gebakken gerechten of die met curry bestellen, daarin zit geen koreander en die zijn heel warm. U bestelde drie salades, deze zijn altijd lauw en mét koreander, zoals op het menu is vermeld. Jammer. De bezorging was hooguit enkele minuten te laat, dus uw beoordeling met twee sterren is wel heel erg kritisch.

Zen
3 december 2020

Ik bestel elke week en altijd constante goede kwaliteit.

A vd Meer
30 november 2020

Wij hebben een paar keer besteld bij Thai Champa, en elke keer was het genieten. Super lekker een aanrader!

Carmen
29 november 2020

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger en voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anton
29 november 2020

Perfect, wat een super lekker was dat!! Voor herhaling vatbaar.

Wendelien
27 november 2020

Wij vonden het erg goed smaken! Echt heerlijk een aanrader!!

Karina
25 november 2020

Heerlijk gegeten kan het iedereen aanbevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
23 november 2020

Wij hadden 4 verschillende gerechten besteld. Het was heerlijk en de bezorging was er precies op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoogenboom
22 november 2020
Anouk
22 november 2020

Het was heerlijk! Alles is vers gemaakt en dat proef je! Nog nooit zo'n lekkere Tom Kha Kai soep gehad. Hier gaan we vaker bestellen!

I. Bader
22 november 2020

Perfect op tijd, heerlijk gegeten!

Ginger
20 november 2020

Het was echt heerlijk! We waanden ons terug in Thailand, wat een feest. We hebben genoten. We gaan snel weer bestellen.

Vincent
16 november 2020

Voor her eerst besteld en wat een aanrader zeg! Heerlijk puur eten met de smaak van Thailand. Geweldig gewoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjors&Dees
14 november 2020

Heerlijk gegeten. We kunnen het zeker aanraden.

Inge
13 november 2020

Heerlijk weer!! En perfecte timing. Zo blij met jullie 👏🏻👏🏻👏🏻

Iris
9 november 2020

Super vers en heerlijke gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
3 november 2020

Het was weer heerlijk. Nu wel de gebakken rijst ontvangen. Maar die plastic bakjes mogen jullie wat mij betreft vervangen door karton.

Yvonne
2 november 2020

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 november 2020

Prima gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
1 november 2020

Derde keer nu besteld! Wederom heerlijk gegeten, ietsje laat bezorgd maar dat vinden wij niet erg!

Inge
31 oktober 2020

Wat fijn dat jullie er zijn! Genoten van onze eerste bestelling.

Gemma
30 oktober 2020

Het was echt superlekker. Het werd ook op tijd gebracht en was heerlijk warm.

Jan
30 oktober 2020

Een absolute aanwinst voor de Veen, topkwaliteit!

Shirley
27 oktober 2020

Heerlijk gegeten!

V Zanten
26 oktober 2020

Heerlijk , bestelling maken niet eenvoudig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marielle
25 oktober 2020

Erg goed gegeten en precies op tijd.. top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Bakker
25 oktober 2020

De gerechten waren super lekker, grote porties, goed warm en bezorging op tijd, wat afgesproken was. Zeker voor herhaling vatbaar

Hennie
24 oktober 2020

Dikke vijf sterren waard. Eten en bezorging top.

Fam. Hoogenboom
24 oktober 2020

Heerlijk gegeten echter was de bestelling 30 min later dan verwacht. Gelukkig smaakte het daar zeker niet minder om. Het is alsof je thuis Thais uiteten bent.😊

Chouffe en fam
23 oktober 2020

Heerlijk!

Marja de Jong
22 oktober 2020

Bijna 5 sterren gegeven ware het niet dat een maaltijd met gebakken rijst was besteld en dit niet is geleverd. Maar echt heerlijk gegeten, is voor herhaling vatbaar.

Petra
19 oktober 2020

Keurig op tijd bezorgd. Eten was goed warm en heerlijk van smaak. Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harrie
19 oktober 2020

De gerechten waren erg smaakvol en netjes verzorgd. Het zijn grote porties waar je ook op de tweede dag nog lekker van kunt genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton Bakker
18 oktober 2020

Het was vandaag weer erg lekker top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coos en Colinda
18 oktober 2020

Het eten en de bezorging was allebei top geregeld!! Echt heerlijk gegeten, de hoeveelheid was ruim voldoende. Wij gaan hier vaker bestellen. Aanrader!

Kim
17 oktober 2020
Wouter
15 oktober 2020
Suzan
14 oktober 2020

Heerlijke maaltijd! Niet goedkoop, maar keurig qua verpakking, bezorging en smaakt super (gezond). Gaan we zeker nog eens doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lous Hoefnagels
10 oktober 2020

Alles was perfect. Weer heerlijk gegeten.

Roel
9 oktober 2020

Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

Lex
9 oktober 2020

Super vriendelijk te woord gestaan en beide curries waren heerlijk. Complimenten en ga zo door!

Annemiek
4 oktober 2020

Het was heerlijk! Wel vrij prijzig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lia
4 oktober 2020

We hebben weer heerlijk gegeten!! Het eten werd op de tijd zoals afgesproken bezorgd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Neervoort
2 oktober 2020

Was weer heerlijk. Bezorging prima en op tijd.

Hans
1 oktober 2020

Keurig op tijd geleverd. Ruim voldoende hoeveelheid eten. Verse ingrediënten en smaakvol. Voor herhaling vatbaar.

Sylvia
28 september 2020
Anne
27 september 2020

Heerlijk gegeten. De porties zijn erg ruim, en met zorg bereid. We zijn erg tevreden over deze nieuwe toevoeging aan het dorp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
27 september 2020

Het eten was lekker en bezorging was prima En keurig optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
27 september 2020

Het was de 1e keer dat we besteld hadden,maar voor herhaling vatbaar!We hebben heerlijk gegeten.

Lous Hoefnagels
27 september 2020

Het eten was heerlijk. Ik heb getwijfeld tussen 4 en 5 sterren, maar er was toch iets waar we niet uitkwamen, vandaar de 4 sterren. We waren het onderling niet eens over het verschil tussen matig pittig en mild pittig. Welk van de 2 is pittiger? Bovendien vonden wij een mild pittig gerecht pittiger dan een extra pittig gerecht. Is het niet handiger om met 1, 2 of 3 pepertjes te werken?

Reactie van Thai Champa

We hebben de keuzen verduidelijkt: U kunt nu kiezen tussen mild, pittig of extra pittig, wat overeenkomt met 1, 2 of 3 rode pepertjes. Pittig is wat de normale Nederlander lekker vindt. Daarnaast hangt de smaak af van het soort curry; rood en groen zijn het pittigst. • Groene curry is de scherpste, pittigste en dunste curry. • Rode curry is kruidig, romig, minder dun. • Gele massaman curry is minder scherp met kerriesmaak. Door tamarinde een beetje zoet en zuur, met blokjes aardappel. • Paneng curry is vol warm kruidig, niet te heet, notig. Wordt in balans gebracht met veel kokosmelk. • Curry pasta is de dikste curry, niet te heet, beetje zoet.

Opdam
21 september 2020

Heerlijke eerste ervaring met Thais eten uit Roelofarendsveen. Het kost wel wat, maar het smaakt heerlijk. Bezorging werd ietsjes later, maar dat werd wel netjes gemeld en bovendien gaat dat binnenkort een stuk beter (is ons beloofd). Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marius
20 september 2020

Heerlijk gegeten en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
20 september 2020

Super lekker gegeten, ik zou het vaker bestellen, als de prijs iets lager zou zijn👍

Fred
18 september 2020

Top!

van Rijswijk
17 september 2020

Bezorging is perfect gegaan gerechtjes goed te doen, echter van het desert was de kleefrijst erg hard, vind wel dat voor zo’n hoog minimaal bestelbedrag met daarboven op nog bezorgkosten dat het dan ook echt perfect moet zijn

Reactie van Thai Champa

In het desert zit zwarte en witte kleefrijst. De zwarte kleefrijst bleek inderdaad te hard, we zorgen ervoor dat dit niet meer voorkomt. We streven idd naar hoge kwaliteit.

Jolijn
13 september 2020

Wat een aanwinst voor de omgeving!!

Michelle
12 september 2020

Heerlijk en goed eten!

Mariëlle
7 september 2020

Wanneer gaan de deuren van jullie restaurant open ;-) In 1 woord geweldig!