Beoordelingen van Thai Champa Roelofarendsveen

Recente recensies van Thai Champa Roelofarendsveen

5 sterren na 183 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke en goede service, en het eten is echt fantastisch!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super.....

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bezorging op de afgesproken tijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaakvolle gerechten TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en hoeveelheid prima, alleen volgende keer mild bestellen, want deze was voor ons toch te scherp!

Reactie van Thai Champa:Het is inderdaad verstandig de 1e keer mild te kiezen of bij één gerecht pittig te proberen. De optie extra pittig is voor de meeste Hollanders niet te doen. Onze verse pepertjes zijn krachtig !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Leuk berichtje bij de levering. Vriendelijke bezorging. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was aan de late kant, maar het eten maakte dat weer goed, heerlijk!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog van harte gefeliciteerd Prehm en weer heerlijk gekookt voor ons

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het heerlijk en goede service. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker en zeker voor herhalingvatbaar

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd, super lekkef gegeten. Aanrader !

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het bestellen en bezorgen ging zeer vlot.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld en erg lekker.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten goede en snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hebben weer genoten van jullie kookkunst. en weer prima op tijd bezorgd . Tot de volgende maaltijd

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk , helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry met veel verse groenten. We hebben gesmuld!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld en wederom errug lekker gegeten!!! Wij bestelden nu andere gerechten en mild pittig, heerlijk!! Bezorging wederom super op tijd en vriendelijk. Tot de volgende keer!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een Vega, vis en biefstuk gerecht besteld. Bij de vis en biefstuk had ik de iets pittigere variant gekozen. De vis bleek voor ons te pittig! Maar desondanks waren alle drie de gerechten heerlijk! Zeer smaakvol! We gaan zeker nog eens bestellen! Maar dan dus de milde variant :)

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam ietsje later dan verwacht, maar het was het wachten waard...heerlijk! Wel erg grote porties. We kunnen er makkelijk nog een dag van eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Onze kinderen vinden het eten super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch gegeten. De brigade van Prem weet het zoals altijd weer waar te maken. Buitencategorie Thais eten

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mss handig als je een mail krijgt met de nieuwe bezorgtijd. Ik nam zelf contact op 22 minuten na de bezorgtijd. Eten was erg lekker, wel wat weinig voor de prijs van 17,95 per bak.

Reactie van Thai Champa:Dank voor uw reactie, waardoor we e.e.a. kunnen verduidelijken. Onze specialiteit is het verzorgen van lekker en gezond eten, kleinschalig. Uw bestelling wordt gebracht in een tijdslot van 20 minuten. Alles wordt vers klaargemaakt, en dat kost soms -bij grote bestellingen- meer tijd. Wanneer de gerechten bereid zijn en de bezorger vertrekt, krijgt u een e-mail. Een hoofdgerecht is verpakt in een bakje van 650 ml (gebakken) rijst of mie plus een bakje van 750 ml . Een gemiddelde maaltijd weegt 450 gram. Daar gaat Thai Champa ruim overheen, bedoeld voor één persoon, maar we verwachten geen klachten dat het te weinig is voor twee. De prijs: vele verse producten komen uit Thailand of worden van elders ingevlogen. We kopen duurdere producten voor een betere smaak en vervangen geen verse groenten door winterpeen. Het (voor)bereiden is arbeidsintensief. We werken op minimumloonniveau, goedkoper gaat niet lukken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vijf sterren! Voor beide.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thais eten van de buitencategorie. Daar rijd ik graag van Leiden voor naar Roelofarendsveen

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, nog beter dan de vorige keer! De viskoekjes zijn echt een aanrader.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker👍

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom goed

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, supervers en goed van smaak!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van jullie heerlijke maaltijd.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hebben weer heerlijk gegeten. stipt op tijd ,en lekker warm. Dank Gerard en Prem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en precies op tijd bezorgd.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was super lekker, we hebben genoten. Bezorging ook prima op tijd. dit gaan we zeker vaker bestellen

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke maaltijden en heet bij levering. Goed en heerlijk eten.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Één woord: Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hai, het was weer geweldig. We hebben heerlijk gegeten. Zo blijft de keuken hier gesloten. Vriendelijke groet. Peter,Frits en Erna👍🔝

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eerste kennismaking. Heel smakelijk!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere verse gerechten !

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en weer andere mensen enthousiast gemaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top. We hebben heerlijk zitten smikkelen. Houden we erin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, bijzonder smaakvole gerechten,super bezorging.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk Thais gegeten. Ietsje milder dan je zou verwachten maar erg lekker en vers.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede service!!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 minuten te laat maar niet erg en men had het aangekondigd bij de bevestiging van de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeker voor herhaling vatbaar. Vers, lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het diner was heerlijk en wij gaan vaker bij U bestellen. Vriendelijke groet Peter en Erna en Frits👍🔝

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een fijne smaken festival weer en wat een aanwinst in Roelofarendsveen. Aanrader dus

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld bij jullie en het was heerlijk, voor herhaling vatbaar TOP

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaakvolle gerechten, en deze worden keurig bezorgd. En lekker gebakken rijst erbij nemen, veel lekkerder dan de pandan rijst.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer zo heerlijk gegeten! Dank!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Weten nu dat we de volgende keer “ pittig” bestellen. Eerste keer voorzichtig gekozen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en een vriendelijke bezorger

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles lekker vers en dat proef je.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten! Echt genoten :) Aanrader hoor!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Een ware smaaksensatie! Echt een feestje!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorging kwam keurig op tijd. Alles was super op smaak, wij hebben genoten :) Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was helemaal TOP!! en alles schoon op!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was "fantastisch"!!! Smikkelen & Smullen ;-)))

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heerlijk gegeten. 3 zeer smaakvolle gerechten ontvangen! Een aanrader

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer top!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten te lekker. We moesten er wel erg lang op wachten. Maar de smaak heeft dat wel goed gemaakt

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was een half uur te laat maar het was het wachten meer dan waard! Heerlijk gegeten.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer eten besteld . En was wederom super. Wij zijn denk behoorlijk kieskeurig maar hier proef je gewoon dat er aandacht aan het eten is besteed.voortreffelijk en tot gauw.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte voortreffelijk en ondanks de lastige bereikbaarheid van ons huis is de bezorging prima verlopen. Voor herhaling vatbaar!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gruwelijk lekker!!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Tot snel 😉

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipte bezorging, op een persoonlijke, warme manier! Het eten was echt heerlijk, we waanden ons weer even terug naar onze vakantie in Thailand, de authenticiteit spatte ervan af! Dit gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en met verse producten bereid. Thom ka kai was heerlijk al zou het fijn zijn de aromaten (limoenblad,sereh, gember) niet mee te serveren zodat je deze niet uit je mond hoeft te vissen. Was onze eerste keer maar zeker niet de laatste!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk menu, goed warm en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer niks op aan te merken. Alles op zegt genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was werkelijk superlekker, op tijd afgeleverd met veel service👍

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerechten waren heerlijk maar de hoofdgerechten kunnen nog wat verbeteren, met name de gebakken rijst. (meer smaak, minder klef, iets verser?) Wel goed vlees en veel groenten, niet zo vet, dat is fijn. Ik vind het wel best prijzig voor de kwaliteit die geleverd wordt. Bezorging en verpakking waren super netjes en op tijd. Vooral doorgaan en de puntjes op de i zetten! Groetjes van een Thai-fan.😄

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Bezorging ook weer goed op tijd!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van alles en in het bijzonder van de viskoekjes, wat n smaaksensatie!. Zou bijna het hoofdgerecht overtreffen

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gaan vast nog een keer bestellen

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! Dank je wel!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker Ga zo door🤩🤩🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik val in herhalingen: Heerlijk en mensen eet de viskoekjes 😉 Die zijn echt fantastisch van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld . Het begon met de bezorging, keurig op tijd en met de juiste aandacht. Het bestelde eten was warm en keurig verpakt. En dan de kwaliteit wij vonden het fan-tas-tisch. Lekkere verse grie

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Wij gaan zeker vaker bestellen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker warm.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten! Super vers en smaakvol! Echt een topper!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker, warm en precies op de tijd die ik had ingevuld. Bedankt weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten , fijne smaken Diverse gerechten, mede daardoor een smakelijk kerstfeest

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Thais is onze favoriete keuken en wij werden niet teleurgesteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend lekker ! Ronduit heerlijk gegeten , en zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker. Goede service.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker de volgende dag de restjes opgegeten

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol, hoge kwaliteit, goed verzorgd.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk heerlijk echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten met verse producten. Een gerecht met erg veel munt, maar dat is ook een kwestie van smaak :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister weer heerlijk gegeten het was top de beoordeling is mede van onze kids die in Amsterdam vaak Thais eten en deze gerechten super lekker vonden. Dus tot de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu alweer voor de vijfde keer besteld. En elke keer weer overheerlijk gegeten. Wij zijn vaste klant!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en top service

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en op tijd bezorgd! Perfect! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In alle gerechten overheerst de koriander en alles was lauw

Reactie van Thai Champa:Beste Jack Bakker, Wat jammer dat U teleurgesteld bent. In de meeste gerechten zit geen koreander. U kunt beter gebakken gerechten of die met curry bestellen, daarin zit geen koreander en die zijn heel warm. U bestelde drie salades, deze zijn altijd lauw en mét koreander, zoals op het menu is vermeld. Jammer. De bezorging was hooguit enkele minuten te laat, dus uw beoordeling met twee sterren is wel heel erg kritisch.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel elke week en altijd constante goede kwaliteit.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben een paar keer besteld bij Thai Champa, en elke keer was het genieten. Super lekker een aanrader!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger en voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, wat een super lekker was dat!! Voor herhaling vatbaar.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het erg goed smaken! Echt heerlijk een aanrader!!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten kan het iedereen aanbevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 4 verschillende gerechten besteld. Het was heerlijk en de bezorging was er precies op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Alles is vers gemaakt en dat proef je! Nog nooit zo'n lekkere Tom Kha Kai soep gehad. Hier gaan we vaker bestellen!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, heerlijk gegeten!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! We waanden ons terug in Thailand, wat een feest. We hebben genoten. We gaan snel weer bestellen.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor her eerst besteld en wat een aanrader zeg! Heerlijk puur eten met de smaak van Thailand. Geweldig gewoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. We kunnen het zeker aanraden.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!! En perfecte timing. Zo blij met jullie 👏🏻👏🏻👏🏻

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en heerlijke gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Nu wel de gebakken rijst ontvangen. Maar die plastic bakjes mogen jullie wat mij betreft vervangen door karton.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde keer nu besteld! Wederom heerlijk gegeten, ietsje laat bezorgd maar dat vinden wij niet erg!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat fijn dat jullie er zijn! Genoten van onze eerste bestelling.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt superlekker. Het werd ook op tijd gebracht en was heerlijk warm.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een absolute aanwinst voor de Veen, topkwaliteit!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk , bestelling maken niet eenvoudig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed gegeten en precies op tijd.. top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren super lekker, grote porties, goed warm en bezorging op tijd, wat afgesproken was. Zeker voor herhaling vatbaar

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke vijf sterren waard. Eten en bezorging top.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten echter was de bestelling 30 min later dan verwacht. Gelukkig smaakte het daar zeker niet minder om. Het is alsof je thuis Thais uiteten bent.😊

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 5 sterren gegeven ware het niet dat een maaltijd met gebakken rijst was besteld en dit niet is geleverd. Maar echt heerlijk gegeten, is voor herhaling vatbaar.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Eten was goed warm en heerlijk van smaak. Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren erg smaakvol en netjes verzorgd. Het zijn grote porties waar je ook op de tweede dag nog lekker van kunt genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vandaag weer erg lekker top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en de bezorging was allebei top geregeld!! Echt heerlijk gegeten, de hoeveelheid was ruim voldoende. Wij gaan hier vaker bestellen. Aanrader!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd! Niet goedkoop, maar keurig qua verpakking, bezorging en smaakt super (gezond). Gaan we zeker nog eens doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect. Weer heerlijk gegeten.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijk te woord gestaan en beide curries waren heerlijk. Complimenten en ga zo door!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Wel vrij prijzig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten!! Het eten werd op de tijd zoals afgesproken bezorgd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Bezorging prima en op tijd.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd. Ruim voldoende hoeveelheid eten. Verse ingrediënten en smaakvol. Voor herhaling vatbaar.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De porties zijn erg ruim, en met zorg bereid. We zijn erg tevreden over deze nieuwe toevoeging aan het dorp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en bezorging was prima En keurig optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de 1e keer dat we besteld hadden,maar voor herhaling vatbaar!We hebben heerlijk gegeten.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Ik heb getwijfeld tussen 4 en 5 sterren, maar er was toch iets waar we niet uitkwamen, vandaar de 4 sterren. We waren het onderling niet eens over het verschil tussen matig pittig en mild pittig. Welk van de 2 is pittiger? Bovendien vonden wij een mild pittig gerecht pittiger dan een extra pittig gerecht. Is het niet handiger om met 1, 2 of 3 pepertjes te werken?

Reactie van Thai Champa:We hebben de keuzen verduidelijkt: U kunt nu kiezen tussen mild, pittig of extra pittig, wat overeenkomt met 1, 2 of 3 rode pepertjes. Pittig is wat de normale Nederlander lekker vindt. Daarnaast hangt de smaak af van het soort curry; rood en groen zijn het pittigst. • Groene curry is de scherpste, pittigste en dunste curry. • Rode curry is kruidig, romig, minder dun. • Gele massaman curry is minder scherp met kerriesmaak. Door tamarinde een beetje zoet en zuur, met blokjes aardappel. • Paneng curry is vol warm kruidig, niet te heet, notig. Wordt in balans gebracht met veel kokosmelk. • Curry pasta is de dikste curry, niet te heet, beetje zoet.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eerste ervaring met Thais eten uit Roelofarendsveen. Het kost wel wat, maar het smaakt heerlijk. Bezorging werd ietsjes later, maar dat werd wel netjes gemeld en bovendien gaat dat binnenkort een stuk beter (is ons beloofd). Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, ik zou het vaker bestellen, als de prijs iets lager zou zijn👍

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is perfect gegaan gerechtjes goed te doen, echter van het desert was de kleefrijst erg hard, vind wel dat voor zo’n hoog minimaal bestelbedrag met daarboven op nog bezorgkosten dat het dan ook echt perfect moet zijn

Reactie van Thai Champa:In het desert zit zwarte en witte kleefrijst. De zwarte kleefrijst bleek inderdaad te hard, we zorgen ervoor dat dit niet meer voorkomt. We streven idd naar hoge kwaliteit.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst voor de omgeving!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed eten!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer gaan de deuren van jullie restaurant open ;-) In 1 woord geweldig!