Beoordelingen van Thai Champa Roelofarendsveen

Recente recensies van Thai Champa Roelofarendsveen

5 sterren na 27 reviews

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd. Eten was goed warm en heerlijk van smaak. Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren erg smaakvol en netjes verzorgd. Het zijn grote porties waar je ook op de tweede dag nog lekker van kunt genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vandaag weer erg lekker top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en de bezorging was allebei top geregeld!! Echt heerlijk gegeten, de hoeveelheid was ruim voldoende. Wij gaan hier vaker bestellen. Aanrader!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd! Niet goedkoop, maar keurig qua verpakking, bezorging en smaakt super (gezond). Gaan we zeker nog eens doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect. Weer heerlijk gegeten.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vriendelijk te woord gestaan en beide curries waren heerlijk. Complimenten en ga zo door!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Wel vrij prijzig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten!! Het eten werd op de tijd zoals afgesproken bezorgd. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Bezorging prima en op tijd.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd. Ruim voldoende hoeveelheid eten. Verse ingrediënten en smaakvol. Voor herhaling vatbaar.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De porties zijn erg ruim, en met zorg bereid. We zijn erg tevreden over deze nieuwe toevoeging aan het dorp!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en bezorging was prima En keurig optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de 1e keer dat we besteld hadden,maar voor herhaling vatbaar!We hebben heerlijk gegeten.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Ik heb getwijfeld tussen 4 en 5 sterren, maar er was toch iets waar we niet uitkwamen, vandaar de 4 sterren. We waren het onderling niet eens over het verschil tussen matig pittig en mild pittig. Welk van de 2 is pittiger? Bovendien vonden wij een mild pittig gerecht pittiger dan een extra pittig gerecht. Is het niet handiger om met 1, 2 of 3 pepertjes te werken?

Reactie van Thai Champa:We hebben de keuzen verduidelijkt: U kunt nu kiezen tussen mild, pittig of extra pittig, wat overeenkomt met 1, 2 of 3 rode pepertjes. Pittig is wat de normale Nederlander lekker vindt. Daarnaast hangt de smaak af van het soort curry; rood en groen zijn het pittigst. • Groene curry is de scherpste, pittigste en dunste curry. • Rode curry is kruidig, romig, minder dun. • Gele massaman curry is minder scherp met kerriesmaak. Door tamarinde een beetje zoet en zuur, met blokjes aardappel. • Paneng curry is vol warm kruidig, niet te heet, notig. Wordt in balans gebracht met veel kokosmelk. • Curry pasta is de dikste curry, niet te heet, beetje zoet.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eerste ervaring met Thais eten uit Roelofarendsveen. Het kost wel wat, maar het smaakt heerlijk. Bezorging werd ietsjes later, maar dat werd wel netjes gemeld en bovendien gaat dat binnenkort een stuk beter (is ons beloofd). Een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, ik zou het vaker bestellen, als de prijs iets lager zou zijn👍

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is perfect gegaan gerechtjes goed te doen, echter van het desert was de kleefrijst erg hard, vind wel dat voor zo’n hoog minimaal bestelbedrag met daarboven op nog bezorgkosten dat het dan ook echt perfect moet zijn

Reactie van Thai Champa:In het desert zit zwarte en witte kleefrijst. De zwarte kleefrijst bleek inderdaad te hard, we zorgen ervoor dat dit niet meer voorkomt. We streven idd naar hoge kwaliteit.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst voor de omgeving!!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en goed eten!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer gaan de deuren van jullie restaurant open ;-) In 1 woord geweldig!